بسیار لازم

Home Forums پیشنهاد قابلیت جدید بسیار لازم

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Author
    Participant

اول اینکه من از فرم ورود و ثبت نام به صورت مشترک استفاده میکنم و با اولین ورود کاربر لاگین میشه.
    این امکان برای نظرات و ثبت اطلاعات کاربر برای بازاریابی و استفاده مجدد از دیتای کاربر به جهت معرفی محصول جدید یا هر پیام دیگری تا قبل از انجام خرید هیچ اسمی از صاحب شماره نداریم
    به نظرم واقعا لازمه که کاربر با اولین ورود از طریق وارد کردن شماره موبایل ثبت نام بشه و بلافاصله در اولین ورود و یا حتی در همان صفحه ای که کاربر باید کد اعتبار سنجی را وارد نماید به جای تکمیل یک فیلد عدد یک فیلد هم برای دریافت نام و نام خانوادگی کاربر ازش گرفته بشه و در بانک اطلاعاتی ذخیره بشه. و در دفعات بعدی کاربر هنگام ورود فقط کد را وارد کند.

قبلا هم بار ها این موضوع رو مطرح کردم و حتی فرمودین تو اپدیت های بعدی اعمال میشه.

شایدم اون بالا به جای نام شماره تلفن فرد لاگین شده باشه از دید شما جذاب تره یا مثلا ۱۰۰۰ تا شماره تلفن که اصلا نمیدونیم خانم هستن یا آقا. خطاب مشتری یا کاربر به جای مثلا ریحانه عزیز به سایت ما خوش اومدی کد ورودت : ####

یا حتی در صفحه ی ورود به سایت کاربری که برای اولین بار میخواد وارد بشه وقتی شماره رو وارد کرد یه فیلد دیگه هم برای واردکردن نام ظاهر بشه و بعد دکمه ورود یا دریافت کد ورود فعال بشه و در مراجعات بعدی کاربر دیگه فقط شماره و کد otp …..

در اخر هم ای کاش میشد به روزرسانی به صورت خودکار انجام میشد اما این هایی که میگم معنیش این نیست که ناراضی ام. به این دلیل وقت گذاشتم و این همه تایپ کردم که بدونید شما بسیار فوق العاده اید و باید بین المللی بشه این پلاگین. دیجیتس با صدتا اد آن مختلف که باید خریداری و نصب بشه حتی یک دهم پلاگین شما جذابیت و کارایی نداره …
    با قدرت پیش برید سعی کنید فروش دلاری رو‌ راه اندازی کنید و از این سمت قیمت فروش ریالی رو به نفع مردم و حمایت از ما ها که ضعیف تریم کم کنید…
    ممنونم از همتون
    دمتون گرم ❤️❤️❤️❤️❤️👍✌️

Viewing 1 post (of 1 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.